Våre spesialiteter
Alle våre bakevarer produseres i bakeriet på Tynset. Vi er viden kjent for Tynsetsnurr, Napoleonskaka og Marsipankaka vår. Hva som er hemmeligheten bak kakesuksessen, vil ikke bakeren sjøl ut med, men røper såpass at gode, førsteklasses råvarer er det viktigste.
Kaker & søt bakst

Tynsetsnurr
Store og saftige kanelsnurrer med vaniljekrem, ostekrem og sjokoladepynt. Her får du Kanelbolle og skolebrød i samme bakevare – toppet med deilig ostekrem og sjokolade!

Marsipankake
Marsipankake, også kalt lukket valnøtt, er en klassiker til alle anledninger. Marsipankaka er fylt med fløte- og vaniljekrem, bringebær eller jordbærsyltetøy og valnøtter. Nøtteallergi? Vi lager kaka uten nøtter også, dersom du ønsker det.

Napoleonskake
Vår tradisjonelle Napoleonskake er en fest i seg selv. Dette er en kremkake med sprø butterdeig fylt med deilig krem – toppet med søt og god melisglasur.
Brød og rundstykker

Waagans
ekstra grove brød
Vårt velsmakende og saftige brød uten hele korn, toppet med sammalt hvete, er en av våre bestselgere. Dette brødet passer for alle i familien!

Waagans
lille grove
Velsmakende saftig brød med god holdbarhet. Med gresskarkjerner og solsikkekjerner

Waagans
ekstra grove runde
Et saftig brød med gresskarkjerner og solsikkekjerner.
God holdbarhet.
Andre spesialiteter

Vi selger også lokale spesialiteter og matvarer som Gaia gelé og chutney fra Alvdal, Honning fra Nordligård i Brydalen, samt mel og gryn fra Dyrkmølle på Telnes. Byggmelet fra Dyrkmølle blir også brukt i våre byggbrød og fugleøyne (kjeks), bakst som lages i bakeriet. Vi selger også granola laget av Dyrkmølle og Nordligård.
I hyllene finner du i tillegg lakris by Bülow og Granola fra Lykkemat.

Ønsker du å bestille og hente fersk bakst hos oss? Se utvalget og bestill våre spesialiteter hos bakeriutsalg.no