Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Waagans Bakeri og Konditori samler inn, og bruker personopplysninger om deg. Her i vår personvernerklæring finner du mer informasjon om vår behandling av personopplysninger. Under finner du også kontaktinformasjon dersom du har spørsmål eller vil kreve innsyn. Vi behandler dine personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende norske personopplysningsloven, herunder GDPR.

Hvem er behandlingsansvarlig?

Waagans Bakeri og Konditori, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for personopplysningene dine.

Hvilke personopplysninger behandles og hvor hentes de?

Du kan velge å gi oss din kontaktinformasjon (navn, adresse, e-post, telefon) ved å ta kontakt med oss. Personopplysninger som innhentes er kun for å ta kontakt for å tilby relevante produkter og tjenester, samt for å yte god kundeservice.

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?

Det er frivillig å oppgi personopplysninger til Waagans Bakeri og Konditori AS. Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Send oss en e-post dersom du ønsker dette, post@waagans.no

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Personopplysninger deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Waagans Bakeri og Konditori bruker underleverandører til utvikling og vedlikehold av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysningar på vegne av Waagans Bakeri og Konditori.

Kontaktinformasjon

For spørsmål angående behandling av dine personopplysninger eller for andre henvendelser, kan Waagans Bakeri AS kontaktes på e-post: post@waagans.no