Hva har vi gjort siste året?

Mye har skjedd hos Waagans siden høsten 2023. I korte trekk vil vi oppsummere.

I august 2023 fikk vi en dyktig konditorlærling med på laget. Ung i alder, men hun har tydelig truffet riktig på yrke. Tross sin unge alder, vet hun hva hun driver med og hun er ikke redd for å teste nye varer, feile og prøve igjen. På denne måten skaper hun seg kunnskap som vil komme godt med videre i yrkeslivet. Vi er stolte av det hun får til. Velkommen til oss!

I desember 2023 ble Waagans beriket med ny kultur. Da fikk vi en konditor med på laget som har 12 års erfaring fra Spania og Frankrike. Han er kommet godt i gang med norskkurs og vi forstår hverandre bedre for hver dag. Ny kultur skaper ny læring for begge parter, og vi har alltid noe å lære av hverandre. Velkommen til oss!

I april kom vår nye baker på plass. Han har jobbet i Norge i mange år og kommer opprinnelig fra Polen. Med årene som går får man mer kunnskap selv og lærer seg å kjenne folk slik de er, så overgangen til en ny baker har gått veldig fint. Velkommen til oss!

Vi har nå en solid arbeidsgjeng i bakeriet som er flinke i faget sitt, og ikke minst stolte av det de får til. Sammen skal vi få til bakverk av ypperste kvalitet til våre gjester.

I april 2024- dro Roger, lille Ella og Anne på bakersamling med Din baker og flere dyktige kollegaer i hele Norge til Stockholm. Din Bakertur består av messe med ulike leverandører, faglig påfyll og mye sosialt. På denne måten skaper vi oss nye bekjentskaper, lærer av hverandre og kommer hjem med energisk påfyll. Vi er takknemlige for å være en del av Din Bakermiljøet. Sammen blir vi sterkere! Nå gleder vi oss til å høre hvor årets tur blir i 2025, vi er klare!

Vi er klare for midddag med leverandører og kollegaer fra hele Norge.

Mai/juni 2024- er de store selskapsmånedene for Waagans. I år fikk vi æren av å lage mange konfirmasjonskaker til fine konfirmanter i hele regionen. Det blir veldig artig for oss neste år, da både Tynset og Alvdal har kristelig konfirmasjon samme helg. Vi håper at vi får mange ærefulle oppdrag på en stor dag for konfirmantene. Vi gleder oss allerede til 2025!

August 2024- fikk vi sammen med Bakerinettverk Innlandet besøke Åpent Bakeri i Oslo. Dette var veldig stort for vårt ganske mye mindre bakeri på Tynset. Fy søren- dere er rå. Hva Åpent Bakeri har fått til og for en reise. Dette er virkelig et stort team som vet hva de driver med. Det å få se produksjonslokalene deres og teamet deres i arbeid er noe vi vil leve lenge på.

To fornøyde karer på tur inn til produksjonslokalet til Åpent Bakeri.
Inne hos Åpent Bakeri, en liten av produksjonslokalene til bakeriet.

September 2024- Plutselig fikk vi nyss i at det er et bakeri i Sollia. Lille Sollia, med eget bakeri, som har navnet Elt bakeri. Dette ble vi nysgjerrige på, derfor tok vi kontakt med eier Miro. Ung gutt som flyttet til Sollia med sin samboer. Med pågangsmot og stor interesse for baking, har han klart å skapt sitt eget livsverk på et samfunnshus. Her baker han 8 produkter av surdeig og i perioder selger han pizza på samfunnshuset. Han har ikke utsalg selv, men selger videre til dagligvarebutikkene i området. Anbefaler alle å kjøpe brødene hans om dere er innom noen av butikkene. Sjekk ut www.eltbakeri.no . En dag håper vi han får tid til å komme til oss!

Elt Bakeri i Sollia.

Nå står høsten for tur og vi gleder oss til å se gjestene samle seg hos oss for nydelig bakst og nytraktet kaffe eller en deilig kopp sjokolade. Vi står gjerne til disposisjon om du trenger lunsj til kollegaer, venner eller kake til selskap. Vi er her for deg!