Croissant med deilig sjokolade

Bransjetur København

Tur med bakere, konditorer, DinBaker, Baker&Konditor og leverandører fra hele Norge!

I april dro vi på bransjetur til København. En tur med bakerier fra hele landet, hvor DinBaker og Baker&Konditor (BKLF) arrangere og legger opp hele turen for oss. For Waagans Bakeri var det den aller første bransjeturen med denne gjengen. Med på turen var også leverandører som ga oss en smak på nyheter.

Vi tok DFDS fra Oslo til København torsdag, hvor vi deretter sov to netter på Scandic Spectrum (fantastisk flott hotell) og hjem igjen med DFDS søndag. På tur hjemover med toget satt jeg med mange positive tanker, ideer og god energi etter en helg fylt med inspirasjon. Kunnskapsdeling fra bakere/konditorer, butikkdrivere i bransjen, leverandører og de fine folkene som jobber i DinBaker og Baker&Konditor gir meg så utrolig mye. Det betyr ikke alltid at den kunnskapen de deler er noe jeg kan ta i bruk hos meg, men det kan være starten på en ny idè, en liten endring eller en stor endring som gjør at jeg kan videreutvikle bakeriet, mine ansatte eller meg selv. Kunnskap og erfaringer som deles kan gi en liten eller stor endring hos våre gjester.

Er du interessert i å lese mer om turen, ta en titt her:

https://www.bklf.no/artikler/2023/variert-og-spennende-fagkonferanse/

https://www.bklf.no

https://www.dinbaker.no

Det gledes til neste tur!

NB: Jeg håper du vet at Waagans Bakeri er et ekte Håndverksbakeri?